Zien: romcom Love Again met Priyanka Chopra Jonas, Sam Heughan én Celine Dion

Wij durven te stellen dat dit dé romantische komedie van het jaar wordt.

Priyanka Chopra (Pending);Sam Heughan (Finalized)

Hoop je al langere tijd op een grappige romantische film? Dan zijn je gebeden verhoord. Love Again bevat een heerlijke verhaallijn, een prachtig decor én een sterrencast waar we van staan te kijken, want naast Sam Heughan en Priyanka Chopra Jonas speelt ook zangeres Céline Dion een rol in de film.

Over de film

In Love Again maken we kennis met Mira (Priyanka Chopra Jonas) die het verlies van haar overleden vriend nog altijd een plekje probeert te geven. Om het gemis draaglijker te maken, stuurt ze sms'jes naar het telefoonnummer van hem, niet wetende dat deze berichtjes inmiddels aankomen bij de nieuwe eigenaar van het telefoonnummer: journalist Rob (Sam Heughan).

In eerste instantie doet Rob niets met de sms'jes, maar des te meer hij er ontvangt, des te nieuwsgieriger hij wordt naar de verzender. Ondertussen moet de journalist een stuk schrijven over Céline Dion en niemand minder dan de zangeres spoort hem aan om op onderzoek te gaan naar de texter voor wie Rob gevoelens begint te krijgen.

https://www.youtube.com/watch?v=19Pqoi6BE9Q

De cast

Love Again is de eerste filmrol voor Céline Dion, die ook muziek schreef voor de film. En Sam Heughan, het meest bekend van zijn rol als stoere Schot in Outlander, lijkt het er prima vanaf te brengen in het romantische genre, net als Priyanka Chopra Jonas die het genre vloeiend lijkt te spreken.

Naast bovenstaande namen zien we ook nog andere bekenden in de film. Zoals Priyanka's real-life husband Nick Jonas. Ook zijn er rollen weggelegd voor Celia Imrie, Lydia West, Sofia Barclay en Russell Tovey.

Love Again is vanaf 18 mei te zien in de bioscoop.

Bron en beeld: Love Again, Universal