Emily Ratajkowski droeg alleen een leren jas tijdens Loewe-modeshow

Het topmodel heeft haar eigen manier om koel te blijven in de zomer.

Hoe hoog de temperaturen ook zijn, niets komt tussen Emily Ratajkowski en haar streetstyle. Zo ook de hete temperaturen van de afgelopen dagen niet. Bij de Loewe menswear spring-summer 2024 modeshow in Parijs koos ze daarom voor leer én luchtig.

Leather weather

Als wij hoge temperaturen verwachten, dan zou leer de laatste optie zijn om ons in te kleden. Toch kan dat alsnog heel stijlvol zijn, laat topmodel Emily Ratajkowski zien. Tijdens de Loewe menswear spring-summer 2024 modeshow van afgelopen zaterdag was ze namelijk gekleed in een enorm oversized zwarte leren trenchcoat met bijpassende kniehoge laarzen.

Maar hoe blijf je zo stijlvol zonder oververhit te raken? Heel simpel, verklapt het topmodel. Op de vraag hoe ze zich kleedt voor warm weer, antwoordde ze: "Natuurlijk ongepast. Kijk naar me, ik zweet zo erg." Maar het grootste geheim? "Ik ben hier naakt onder!"

@i_d Emily Ratajkowski on how to stay cool at the @LOEWE show #pfw #EmilyRatajkowski ♬ original sound - i-D

Elegant als Emily

Net als bij andere looks van Emily, koos ze afgelopen zaterdag ook voor een paar elegante accessoires. Zo droeg ze een ovale zonnebril en een puffy groene tas. Haar lange donkerbruine lokken stylde ze in losse krullen met een middenscheiding, met als finishing touch een nude glanzende lip.

Kortom, wil je je leren jas toch dragen tijdens zomerse dagen? Dan is het altijd nog een idee om á la Emily te gaan!

Bron: InStyle | Beeld: NL Beeld