De pyjama's van dit merk zijn momenteel hot and happening

Ze zijn zo fashionable dat modeliefhebbers ze ook gewoon overdag dragen.

Copenhagen Fashion Week - Street Style

In coronatijden werkten we nog weleens in onze pyjama vanuit huis, maar in je pyjama naar kantoor? Dat is velen toch echt een brug te ver. Al brengen de pyjama's van Sleeper je bijna op andere gedachten.

Stijlvol in pyjama

Er is een reden waarom we in pyjama's slapen in plaats van in reguliere kleding: het is gewoon veel comfortabeler. Op de thuiswerkdag gaat menigeen dan ook in het slaaptenue aan de slag. Al lijkt er momenteel iets nieuws te zijn op trendgebied: mensen gaan steeds vaker in pyjama de straat op. Niet omdat de brandweer hen vanwege een noodgeval gebood dit te doen, maar omdat pyjama's steeds mooier worden. Met name de pyjama's van het Oekraïense label Sleeper zijn geliefde replacers. Al zijn deze ook absolute toppers om simpelweg in te slapen.

Trending

De pyjama's van Sleeper scoren momenteel hoge ogen. Op onze feeds zien we de pyjama's regelmatig voorbijkomen – vooral de pyjamasets met veren zijn populair. En we vermoeden dat die alleen nog maar gewilder gaan worden. De Sleeper's Party Pajama Set with Detachable Feathers spotten we namelijk ook in de Barbie-film. Niemand minder dan actrice Issa Rae droeg er eentje tijdens een scène. Ook heel leuk: de pyjama is nog verkrijgbaar!

Maar ook voor de Barbie-film uitkwam, waren de pyjama's al in trek. Wij waren benieuwd hoe modeliefhebbers het stylen – want ja, het blijft toch een pyjama – en speurden Instagram voor je af naar stijlinspiratie.

Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door Sleeper (@daily_sleeper)

Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door Kim (@kimm_wallace)

Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht dat is gedeeld door @ingeborgshome

De iconische pyjamaset van Sleeper wist ook de weg naar het hart van menig A-lister te vinden. Zo schijnen Kate Moss, Suki Waterhouse, Alexa Chung, Kendall Jenner, Lena Dunham, Kortney Kardashian, Anya-Taylor Joy, Eva Chen en Paris Hilton een exemplaar te hebben. En z'n filmdebuut maakte de pyjama niet eens in Barbie. Zo kon je 'm ook spotten in And Just Like That..., Emily in Paris, Loot en Dutchess.

Beeld: NL Beeld, Barbie, Instagram