Deze duur uitziende blazer komt gewoon van de H&M (en is nog op voorraad)

Ook kun je er een prachtige bijpassende pantalon bij scoren. 

Een kast vol Chanel, Dior en Loewe is misschien een leuke gedachte, maar voor de meeste mensen niet te realiseren. Gelukkig vind je ook met regelmatig prachtige items bij high street labels. Deze blazer van H&M is zo’n pareltje.

De blazer

Als je op zoek bent naar een mooie blazer ben je bij H&M eigenlijk altijd wel aan het juiste adres. De winkelketen heeft dergelijke jassen in vele kleuren en vele maten. Voor de blazer die we momenteel op het oog hebben geldt dit ook. Stijlvol, in een prachtige kleur, en ook een heel belangrijke: it doesn’t break the bank.

We hebben het nu over de Double-breasted blazer in een zachte beige kleur. Het nauwsluitende item met revers is gevoerd, voorzien van een knoopsluiting, schoudervullingen en een fake paspelborstzak. De blazer is verkrijgbaar in de maten XS tot en met XXL voor €44,99.

De styling

De blazer kun je makkelijk combineren met je favoriete jeans voor een casual look. Ook kun je de blazer stylen met een riempje om de taille te benadrukken.

Wie overigens wil gaan voor een wat klassiekere look kan bij H&M ook nog de bijpassende pantalon scoren. Ook deze is verkrijgbaar in vele maten (van 32 tot 50) voor €35,99.

Bron: H&M | Beeld: NL Beeld, BrunoPress/Acaba Press 

Laatste nieuws