De look ontrafeld: dit pak, deze oorbellen en deze pumps droeg Kate Middleton tijdens haar bezoek aan Leeds

Het ene item wat betaalbaarder dan het andere.

Onlangs was het voor Kate Middleton weer zover en stond er een werkbezoek gepland aan Leeds. Hoewel ze ongetwijfeld interessante dingen besprak met de mensen die ze er trof, zijn we stiekem net zo geïnteresseerd in haar look. Welke items droeg de Prinses van Wales precies?

 

Curtain bangs

Kate Middleton lijkt een nieuwe wind in te zijn geslagen. Twee weken geleden zette ze de schaar in haar lokken en verwelkomde ze trendy curtain bangs. Wat extra laagjes, een goede dosis volume en golvende, losse krullen: de nieuwe coupe staat de prinses geweldig. En tijdens haar werkbezoek aan een textielfabriek in Leeds rockte Kate niet alleen haar nieuwe haarstijl, maar voor de herfst trakteerde ze zichzelf ook op een nieuwe two piece. En wat voor een!

In Leeds bewees ze dat pakken ook komend seizoen helemaal on trend zijn. Voor het gemak heeft de fashion-prinses dan ook meteen maar geïnvesteerd in een prijzig exemplaar van Burberry. Ze combineerde het groene pak met Emmy London-pumps in dezelfde kleur en een basic witte blouse. Ter compensatie van het kostbare geheel hing er een stel betaalbare oorbellen van het merk SHYLA in de royal oren.

Style switch

Hoewel Kates nieuwe ensemble natuurlijk een prachtige toevoeging is aan haar garderobe, kunnen we niet echt zeggen dat we verbaasd zijn om de prinses opnieuw in een pak te zien. De laatste tijd laat ze kleurrijke japonnen veelal links liggen en kiest ze steeds vaker voor een zakelijkere look. Royal stijlexpert Miranda Holder vertelt aan HELLO! Magazine dat die subtiele style switch waarschijnlijk ontstaan is toen Kate een nieuwe titel kreeg. “Het imago van prinses Kate heeft beslist een meer zakelijke uitstraling gekregen sinds ze prinses van Wales werd”, legt Miranda uit. “Haar serieuzere garderobe weerspiegelt de ernst van haar nieuwe rol binnen het koningshuis.”

Bron: Beau Monde, HELLO! Magazine, royalfashionpolice | Beeld: NL Beeld

Laatste nieuws