Waarom iedere vrouw een sensuele lingerieshoot verdient!

Er zijn van die dingen in het leven waarvan veel vrouwen denken dat het niet voor hen is weggelegd. Waar dat gevoel van onzekerheid vandaan komt is vaak een raadsel, maar één ding is zeker; het is nergens voor nodig! Welke dingen hier voorbeelden van zijn? Denk eens aan een speciale fotoshoot en dan het liefst ook nog op een aantrekkelijke manier. Niet samen met kinderen op een zonnige dag op het strand, maar een shoot waar het echt alleen om jou draait. Waarom ook jij dit verdient? Lees snel verder en vier jouw pracht 

Verbaas jezelf  

Een sensuele lingerieshoot is een perfect cadeau voor je partner, maar doe het altijd in eerste instantie voor jezelf. In tijden van body positivity en inclusiviteit is het echt niet meer nodig om een sixpack te hebben en weken op kipfilet te leven om in aanmerking te komen voor een speciale fotoshoot die alleen om jou draait. De Rubens vrouw is hotter dan ooit. Kies wel altijd voor een fotograaf die dit ook begrijpt. Een tip hiervoor is Art & Soul by Katinka Tromp, een fotografe die dit maar al te goed begrijpt. Zij gaat jou niet vragen je buik in te houden en je kaken aan te spannen. Zij laat jou stralen op de natuurlijke wijze waarop jij er simpelweg mag zijn. 

Leg het vast 

Wanneer je namelijk jezelf eens echt vanuit een ander perspectief kunt bekijken zul je al snel zien dat je jezelf gaat verbazen. Het maakt niet uit of je twintig, dertig of veertig bent; iedere versie van jou en je lichaam mag er zijn. Gun jezelf dan ook dit moment van me-time en je zult jezelf verwonderen met je eigen schoonheid. Laat het een terugkerend cadeau aan jezelf zijn waar je iedere vijf jaar in investeert. En nog even over je partner, die zal stralen van trots!  

Wil je eens kijken welke bijzondere vrouwen je voorgingen? Kijk dan eens op https://www.instagram.com/artandsoul.bykatinkatromp/ . Zo liet bijvoorbeeld Bia van Diest zich heel mooi fotograferen, zie hier het resultaat. 

Kortom, een lingerieshoot lijkt misschien iets wat niet voor jou is weggelegd en alleen voor topmodellen aan de orde is. Maar dat is echt complete onzin. Met een goede fotografe en een gezonde dosis zelfvertrouwen zul jij stralen als nooit tevoren. De juiste fotograaf gaat jou het zelfvertrouwen geven en op de perfecte manier vastleggen waarmee jij je partner, jezelf en je omgeving trots maakt. Een lingerieshoot is daarnaast de perfecte manier om een lastige periode af te sluiten. Dus omarm je lichaam en vier jouw pracht met een sensuele lingerieshoot. Je bent het meer dan waard! 

Laatste nieuws