Goed nieuws voor Queen B fans: Beyoncé komt met eigen concertfilm

Na Taylor Swift komt ook Beyoncé nu met een heuse bioscoopfilm.

Geweldig nieuws voor fans die Beyoncé haar laatste tour hebben moet missen. In Renaissance: A Film By Beyoncé zien we niet alleen het concert, maar heeft Queen B ook een mini docu verwerkt. We hoeven er niet lang meer op te wachten, want de film verschijnt volgende maand al in de bioscoop!

 

Renaissance World Tour

Ben jij naar de Renaissance World Tour van Beyoncé geweest en wil je het concert nog een keer beleven? Of heb je juist net naast de tickets gegrepen en baalde je hier enorm van door alle foto’s en filmpjes op social media? Goed nieuws, want de zangeres komt binnenkort haar eigen concertfilm genaamd Renaissance: A Film By Beyoncé.

Renaissance: A Film By Beyoncé neemt je mee op de reis van de Renaissance World Tour, vanaf het allereerste begin in Stockholm tot het spectaculaire einde in Kansas City. De muziekfilm staat stil bij Beyoncé’s passie, toewijding, creatieve geest en haar betrokkenheid bij elk aspect van de show”, luidt de omschrijving van de film. “Beyoncé’s Renaissance World Tour werd buitengewoon goed ontvangen en bracht in totaal meer dan 2,7 miljoen fans samen, die nu van harte welkom zijn om het spektakel te (her)beleven in de bioscoop.”

Bekijk hieronder alvast de trailer.

In de bioscoop

In de film zien we beelden van de tour die gemaakt zijn tijdens het concert dat de Amerikaanse superster afgelopen september gaf in haar hometown Houston. Naast highlights van de show, zien we ook hoe de show is ontwikkeld. We hoeven gelukkig niet lang meer te wachten totdat de concertfilm in de bios verschijnt. Vanaf 1 december zal hij namelijk twee weken te zien zijn bij alle vestigingen van Pathé. Wacht niet te lang en haal snel je tickets, want die zijn inmiddels al te koop!

Groot succes

Het is de tweede concertfilm die Pathé dit jaar vertoont. Afgelopen weken konden fans van Taylor Swift namelijk naar de bios voor de concertfilm van The Eras Tour. En dat hebben tienduizenden Swifties gedaan! Het was dan ook een groot succes. Wij gokken dat de film van Queen B het minstens net zo goed zal doen!

Bron: Grazia, RLT Boulevard, Pathé | Beeld: NL Beeld

Laatste nieuws