8x de leukste kerstcadeaus

Hier worden we hebberig van!

We tellen af naar kerst! Nog heel even en we zitten weer gezellig rond de boom met lekker eten en een glaasje bubbels. Zoek jij nog een cadeautje voor onder de boom, of voor op je wishlist? Met deze feestfavorieten maak je iedereen blij:

Lounge NL

Pantoffels zijn in de winter geen overbodige luxe. Ben je op zoek naar pantoffels die je voeten warm houden, maar ook lekker zitten? Lounge to the rescue! Deze Signature Pantoffels hebben dikke, ondersteunende zolen waardoor ze erg comfortabel zitten. Door het imitatiebont zijn de pantoffels ook nog eens een plaatje om te zien! Wat wil je nog meer?

€45

Molton Brown

De festive collectie van Molton Brown is elk jaar weer prachtig. Hoe leuk is deze kerstbal met badgel in de limited edition geur Marvellous Mandarin & Spice. Een warme kruidige citrusgeur die geïnspireerd is op het maken van – jawel – kerstpudding!

Festive Bauble - €17 (75 ml)

NÉONAIL

Nail art aanbrengen ingewikkeld? Niet met de Stamping Nail Art Set van NÉONAIlL. Met behulp van een stamper kun je prachtige patronen op je nagel stempelen. Easy does it!

Stamping Nail Art Set - €32,99

Republic of Fragrances

De Albus Noctis-kaar bestaat uit een combinatie van Bulgaarse roos en Oud. De kaars is gemaakt van 100% natuurlijke soja wax, afkomstig van herbruikbare, duurzame bronnen, en brandt heel mooi.

Albus Noctis - €35 (220 gram)

ghd

De curve creative curl wand van ghd is er eentje om door een ringetje te halen. Met deze tool wordt het een eitje om prachtige krullen te maken. Door de zes hittesensoren wordt de temperatuur van de krultang gecontroleerd, waardoor je je haar kunt krullen zonder je lokken te beschadigen. Speciaal voor kerst komt de krultang ook nog eens in een mooie bag.

€219

HERMÈS

De lipsticks uit de herfst-winter 2023 limited edition collectie van HERMÈS hebben een heel hoog wauw-gehalte. De kleurrijke zwarttinten zijn vol en diep, laten een subtiel laagje achter en geven je lippen glans en een fijne verzorging. Onze favoriet? Dat is toch wel echt Rouge Bruni.

Rouge Bruni - €73

PinkGellac

Maak je feestlook af met prachtige glitternagels. Deze Reflective Forest gellak van Pink Gellac is er eentje om u tegen te zeggen. Met deze mooie lak til je je nagellakgame naar een hoger niveau!

€16

Golfstart

Het nieuwe jaar is vaak het startschot voor het opdoen van nieuwe ervaringen. Onze tip: leer golfen! Met een beginnerscursus golf leert iemand de basisvaardigheden van deze leuke sport, denk aan putten, chippen, pitchen, bunkerslagen en de swing. Op golf.nl kun je de beginnerscursus scoren, maar je kunt ook een cadeaubon vanaf €25 euro bestellen – die bij meer dan zestig golfclubs in Nederland te gebruiken is – waarmee iemand de beginnerscursus kan aanschaffen.

Doe cadeaus

Hoewel velen het leuk vinden om een cadeautje onder de boom te vinden, worden ze vaak ook enorm blij van een doe-cadeau. Denk aan een gezellige high tea, dagje weg of een workshop. Ook is samen een filmdag inplannen met veel snacks altijd een goed idee. Fijne feestdagen!

Beeld: Unsplash (Sandra Seitamaa)