Motivation Monday: wij geven 5x2 kaarten voor The Fall Guy weg

Onder anderen Ryan Gosling, Emily Blunt en Aaron Taylor-Johnson maken deel uit van de sterrencast.

Een nieuwe maandag, een nieuwe Motivation Monday. Zoals je van ons gewend bent, starten wij jouw werkweek graag met een mooie prijs. Deze week geven we 5×2 bioscoopkaarten voor The Fall Guy weg.

Het plot

Na een ongeval dat hem bijna zijn carrière koste, komt stuntman Colt Seavers (Ryan Gosling) toch weer op de set van een actiefilm terecht. En wat voor een. Namelijk de set van de film die zijn ex Jody Moreno (Emily Blunt) regisseert. De ster van haar productie is vermist, en Colt moet hem opsporen. De stuntman grijpt de kans aan om zijn grote liefde terug te winnen, terwijl hij ook nog eens zijn werk als stuntman moet doen.

Sterrencast

Naast Ryan Gosling (Barbie, La La Land en The Notebook) en Emily Blunt (Oppenheimer, A Quiet Place en The Devil Wears Prada) telt deze cast ook andere grote namen, zoals Aaron Taylor-Johnson (Bullet Train, Kick-Ass), Hannah Waddingham (Ted Lasso, Sex Education) en Stephanie Hsu (Everything Everywhere All at Once, Joyride).

The Fall Guy is vanaf 25 april te zien in de bioscoop. 

Winnen

Lijkt het jou leuk om The Fall Guy op het witte doek te bewonderen? Leuk nieuws, wij mogen 5×2 bioscoopkaarten voor de film weggeven? Meedoen is simpel. Je hoeft alleen het formulier hieronder in te vullen. Succes!

[mail-win-form id='103']

Deze winactie loopt tot en met 28 april. Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd en de prijs is niet inwisselbaar voor geld of voor andere goederen of diensten. Met het invullen van het winformulier ga je ermee akkoord dat we je gegevens met Universal zullen delen als je wint.