Jungle fever: zó draag je panterprint deze lente

De trendy dierenprint is ook deze lente weer favoriet onder de modeliefhebbers.

Waar panterprint jaren geleden toch een beetje als tacky werd gezien, is deze print tegenwoordig niet meer weg te denken uit de high-fashion wereld. Ook deze lente integreren wij het leopard motief maar al te graag in onze outfits. Dit is hoe we 'm op een stijlvolle manier dragen.

A pop of red

Panterprint alleen te combineren met neutrale kleuren? Absoluut niet! Als er één manier is waarop we de print deze lente dragen, dan is het wel samen met de kleur rood. Fashion influencers weten massaal hun eigen draai te geven aan deze geweldige combinatie. En wij snappen wel waarom. Door deze pop of color toe te voegen aan de print, geef je je look direct een verfijnde uitstraling.

Geen fan van felrood? Ook een burgundy tintje gaat geweldig samen met de trendy dierenprint.

Maxi skirts

Dit voorjaar wordt de maxi skirt weer helemaal omarmd door modeliefhebbers. En dat geldt niet alleen voor de witte variant; ook lange rokken met leopard prints komen ontzettend veel voorbij.

View this post on Instagram

A post shared by Tin Vcb (@tinvcb)

Styling inspo

Er zijn natuurlijk nog zóveel meer manieren om de leopard print in je outfits te verwerken. Van midi-jurken tot tops of zelfs wide-leg jeans met panterprint, we zien het dierenmotief op alle mogelijke manieren voorbijkomen.

En vind je een full-on panterprint ensemble nét een tikje too much? Dan kun je de print natuurlijk ook op een subtielere manier verwerken in je look middels accessoires.

Dierenprint

Eén ding is zeker: deze lente doe je er goed aan om te investeren in wat toffe leopard items. Maar panterprint is natuurlijk niet het enige dierenmotief dat wij maar al te graag opnemen in onze kledingkast. Wissel het bijvoorbeeld af met een slangen-, zebra- of zelfs giraffeprint. Of geef je over aan je inner country girl en kies voor een stoere koeienprint. De mogelijkheden zijn eindeloos!

Beeld: NL Beeld, Instagram