Doutzen Kroes doet onthulling over presenteren songfestival

Ze zou gebeld zijn...

Lees ook

Doutzen Kroes is voor veel fans een van de gedroomde presentatoren van het Eurovisiesongfestival volgend jaar in Rotterdam. En het zou zomaar eens kunnen dat die droom uitkomt…

Hele eer

Aan RTL Boulevard laat het topmodel weten dat ze haar naam vaak voorbij ziet komen op forums. Maar ze is zelf iets minder zeker van haar presentatietalent. “Dat kan ik helemaal niet joh!” Toch zou ze het waarschijnlijk wel doen, als ze gevraagd wordt. “Ik zou het een hele eer vinden, maar er zijn zoveel betere in Nederland, dus we zien het wel.”

Mocht het niet gebeuren, dan ziet ze zichzelf ook wel het promotiefilmpje over Nederland presenteren. “Gewoon Nederland laten zien en haring eten en patatjes…” ​​​​​​

Lees ook: Doutzen Kroes krijgt eigen realityserie

Maar…

Nu komt de maar. De Friezin onthult namelijk dat ze wél al gebeld is. “Ik weet het niet helemaal zeker, maar volgens mij is er wel al gebeld”, vertelt ze. Ze laat in het midden of ze haar zenuwen ervoor gaat overwinnen.

Mocht Michiel Huisman, een andere naam die vaak wordt genoemd als presentator, de show aan elkaar gaan praten dan zou ze zeker overwegen het podium met hem te delen. “Met Michiel Huisman doe ik het wel”, grapt ze.

Bron: Grazia | Beeld: BSR

Laatste nieuws

Zie ook