Winnen: een pakket (3x) van Manuka Doctor t.w.v. €150 (gesloten)

Dit wil je hebben [gesloten].

Lees ook

Het is november en dat betekent dat we weer een toffe win-actie voor je hebben. Dit keer mogen we maar liefst drie pakketten t.w.v. meer dan €150 van Manuka Doctor weggeven. 

Ongelofelijke eigenschappen 

Manuka honing wordt al eeuwenlang gebruikt. Zo waren de oorspronkelijke bewoners van Nieuw-Zeeland, de Maori’s, al bekend met de ongelofelijke antioxiderende eigenschappen van de honing. Ook tonen studies aan dat het gebruik van Manuka honing een positief effect kan hebben op de orale gezondheid, de darmgezondheid én ondersteuning van het immuunsysteem. Wil je dus een keer proberen! En wist je dat beroemdheden zoals Kourtney Kardashian, Victoria Beckham en Scarlett Johansson ook groot fan schijnen te zijn?

Daarnaast is de Manuka honing uniek omdat deze alleen wordt gemaakt door bijen die nectar verzamelen van de Manuka-struik, die alleen in Nieuw-Zeeland groeit. En deze struik groeit slechts maar een paar weken per jaar. Uniek, dus! 

The real deal 

Holland & Barrett verkoopt exclusief Manuka Doctor. Dit merk heeft Nieuw-Zeelandse roots en oogst hun kwalitatieve honing uit meer dan 60.000 eigen bijenkorven vanuit de groene bergen van Nieuw-Zeeland. Manuka Doctor honing is genummerd en hiermee kan je zelfs traceren van welke bijenkorf site jouw honing afkomstig is. 

Winnen

Wij mogen nu drie pakketten van Manuka Doctor weggeven. En dit krijg je in het pakket:

1x Manuka Bay MGO 40 €34,99 voor 250gr

1x Manuka Bay MGO 70 €45,99 voor 250gr


1x Manuka Doctor MGO 240 €69,99 voor 250gr

Wat je moet doen om kans te maken? Vul het onderstaande winformulier in, like de Facebookpagina en Instagram van Holland & Barrett en wie weet heb jij straks prijs. Enne, als je het nog niet hebt gedaan, vergeet je ook niet om onze Facebookpagina én Instagram te liken? 

Niet gewonnen? Holland & Barrett heeft ook nog een speciale actie, namelijk: Manuka Doctor – 2e product voor 1 euro. Deze actie loopt t/m 1 december. 

Voorwaarden

Deze actie loopt t/m 1 december. De winnaars ontvangen persoonlijk bericht. Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd en de prijs is niet inwisselbaar voor geld of voor andere goederen of diensten. Mocht Marie Claire niet binnen twee weken na berichtgeving antwoord ontvangen van de winnaar, dan vervalt de prijs.  

Beeld: Manuka Doctor

Laatste nieuws

Zie ook