Deze 6 dingen mogen niet in je werktas ontbreken

Wees goed voorbereid.

Lees ook

Je werktas inpakken is vaak een hele opgave. Je wil wel alles bij je hebben, maar niet met een tas van zeven kilo moeten rondzeulen. Zorg ervoor dat je deze essentials in je tas hebt zitten, dan ben je in ieder geval goed voorbereid. 

Gezichtsnevel

De hele dag achter een bureau zitten kan een tol eisen op je huid. Een flesje facemist houdt je gezicht fris tot aan het eind van de dag. 

Lees ook: 9 Typetjes die je op ieder kantoor tegenkomt

Je favoriete koffie cupjes of theezakjes

Koffie is misschien wel het belangrijkste deel van de dag, maar eindeloze uitstapjes naar je favoriete koffiecorner zijn een nachtmerrie voor je portemonnee. Door je eigen koffie cupjes of theezakjes mee te nemen ben je veel goedkoper uit. 

USB-kabel en oplader

Helaas komt het vaak genoeg voor dat, zodra je klaar bent op werk, je telefoon leeg is. Zorg ervoor dat je voorbereid bent op after work drankjes door een lader in je tas te stoppen. Pro tip: Probeer een met textiel beklede kabel, die gaan minder snel kapot.

Handig notitieboekje 

Soms is het beter om dingen te noteren in een boekje in plaats van je telefoon. Zorg ervoor dat je een notitieboekje in je tas bewaart voor de keren dat je iets wilt onthouden of ergens aantekeningen van moet maken.


Een goede pen

Als je ooit met een vreselijke pen issue (de inkt lekte in je tas) hebt meegemaakt, weet je hoe waardevol een goede pen is. Kies voor een betrouwbare, duurzame pen die lang meegaat. 

Mini paraplu

Er is niets ergers dan verstrikt raken in een onverwachte stortbui. Een miniparaplu is de perfecte maat om in je tas te bewaren. Geloof ons, je zult jezelf later bedanken.

Bron: Marie Claire USA | Beeld: BSR

Laatste nieuws

Zie ook