Winnen: €150 shoptegoed bij webshop winkelstraat

Dit wil je!

De feestdagen komen eraan en wij hebben dan ook iets heel leuks. Je kunt namelijk nu kans maken op €150 shoptegoed bij winkelstraat.nl

Webshop 

Winkelstraat is een online platform met een groot aanbod van fashion items. Zij bieden fysieke modewinkels en boutiques de mogelijkheid om hun collectie op een eenvoudige en snelle wijze via een extra kanaal aan te bieden op hun platform. Zo vergroten zij het bereik van de boutiques en verbreden zij hun markt. 

In 2012 is de webshop opgericht en ook partner van Thuiswinkel Waarborg. Het team bestaat uit meer dan 45 modeliefhebbers die vanuit het hoofdkantoor in Vianen er alles aan doen om de nieuwste collecties snel online te krijgen.

Merken

Wat je kunt verwachten? Op dit moment zijn er meer dan 300+ unieke boutiques aangesloten bij winkelstraat.nl, verspreid over Nederland én West Europa. Shop bijvoorbeeld collecties van bekende merken zoals Dsquared2, Balenciaga, Gucci, Kenzo, Alexander McQueen, Parajumpers, Airforce, In Gold We Trust, Ralph Lauren, Tommy Hilfiger, Reinders, My Brand en Mason Garments.

Heb je iets besteld? Dan kun je ook een snelle service van de webshop verwachten. 

Winnen

Enthousiast geworden? Snappen we! Enne, je kunt nu kans maken op €150 shoptegoed. Shop de fijnste dames designerjassen tegen de kou, zo zijn de Airforce designerjassen erg in trek. Ga voor chique designerkleding voor de feestdagen of voor mooie dames designerschoenen

Wat je moet doen? Vul onderstaande winformulier in en wie weet heb jij straks prijs! 

Voorwaarden

Deze actie loopt tot vrijdag 27 december. De winnaars ontvangen persoonlijk bericht. Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd en de prijs is niet inwisselbaar voor geld of voor andere goederen of diensten. Mocht Marie Claire na berichtgeving geen antwoord ontvangen van de winnaar, dan vervalt de prijs. 

Volg daarnaast de Instagram van winkelstraat.nl om kans te kunnen maken. 

Laatste nieuws