Win! Zonnebril California Bronze van Polette t.w.v. € 49,95 [WINACTIE GESLOTEN]

Win! Zonnebril California Bronze van Polette t.w.v. € 49,95 [WINACTIE GESLOTEN]

Parisienne Pauline Cousseau heeft als co-founder van polette de missie om mooie brillen betaalbaar te maken. Haar stijl is casual-chic en typisch Frans.

Polette

Ik ben Pauline, Française en CEO van polette: de Zara van de brillen. Van goede kwaliteit en voor een betaalbare prijs, vanaf € 14,98 (inclusief glazen!). Zeven jaar geleden is polette opgericht, omdat coole (design)brillen te duur waren terwijl de kostprijs van een bril meestal onder de tien euro ligt. Hoe wij zulke scherpe prijzen kunnen hanteren? We doen álles zelf, zowel het ontwerpen als het produceren. Pauline's stijl in een paar woorden? Eén woord: Frans! Ik bedoel een mix van chic en nonchalant. Je kunt mij uittekenen in een high-waisted jeans van Levi’s en een basic wit T-shirt, máár dan wel gecombineerd met een leren tas of een statement riem en loafers – of hakken die ik in mijn tas meeneem naar een meeting. Wat je ook aanhebt: bikini of zomerlook, een zonnebril geeft je outfit net dat beetje extra. En hij onderstreept je persoonlijkheid.

Het hele interview met Pauline lees je in de nieuwe Marie Claire, die vanaf vandaag in de winkels ligt. 

Maak kans op deze zonnebril!

Van polette mogen we 50 x zonnebril California Bronze t.w.v. € 49,95 weggeven. Hoe doe je mee? Like het bericht op Marie Claire's Facebookpagina en laat in de reacties achter waarom jíj zou moeten winnen! Succes.

Voorwaarden

De actie loopt tot en met 31 juli 2018. Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd. De prijzen zijn niet inwisselbaar voor geld. Aan de actie kunnen geen rechten worden ontleend. Winnaars ontvangen een persoonlijk bericht via Facebook.

 

Gerelateerde artikelen