Win: Balmain-horloges t.w.v. 499 euro

Welke kies jij?

Een horloge als juweel dragen? Het is de laatste nieuwe accessoiretrend. En nu net dat Marie Claire deze mooie winactie online plaatst. Timing. Het is toch alles, hé. Jij maakt nu kans op een horloge van Balmain t.w.v. 499 euro. Deelnemen is een eitje!


Balmain Lente/Zomer 2018

Je zou vaak denken dat accessoires een leuke extra voor je look zijn. Vergis je niet. Een mooie outfit valt of staat net met het juiste accessoire. Daarom vinden wij het essentieel om jou als lezer te verwennen met een winactie als deze. Laat ons zeggen, om jou volledig klaar te stomen voor de borrels, familiefeesten en chique diners die jou te wachten staan. Op dit moment ken je Balmain wellicht het best van de door creatief directeur Olivier Rousteing’s ontworpen catwalkcreaties. Maar Pierre Balmain, de Franse oprichter van het couture-merk opende al in 1945 zijn eerste werkruimte waarmee hij een stempel drukte op het modelandschap. In 1987 besliste het merk om ook tijdloze, classy horloges te creëren. En nu net daarop maak jij kans. 

Balmain Madrigal Lady Oval II
Noem het de little black dress van de Balmain-horlogegarderobe. Draag ‘m op een cocktailjurk of in het dagelijkse reilen en zeilen. Met een smalle ovalen kast, metalen bandje, parelmoer wijzerplaat en 12 Wesselton-diamanten is het jouw metgezel tijdens aankomende feestdagen.

   

 

Balmain Haute Elegance Mini
Klein, maar fijn. Dat is ‘ie. De vrouwelijke stijl en Zwitserse kwaliteit van dit horloge maakt het uitermate geschikt om nieuwe herinneringen te creëren. De ronde kast met Balmain-logo, metalen bandje en parelmoer wijzerplaat laten de tijd stil staan. Balmain vormt met deze de toekomst vanuit een haute couture-traditie.

     

Wil jij kans maken om deze paradepaartjes te winnen? Meedoen is makkelijk. Je hoeft alleen maar onze Facebookpagina te liken.Ben je al fan van ons, no problem! Stuur dan gewoon even een privéberichtje via Facebook met daarin je e-mailadres en jouw favoriete horloge. Na afloop van de actie worden de winnaars bekendgemaakt op de website en nemen we persoonlijk contact op met de winnaars. 

De winnaars van de Balmain win-actie zijn: Camille Vanuxem en Tamara Marcelis! Proficiat, de winnaars worden persoonlijk gecontacteerd.
 

Laatste nieuws