OMG! Hier willen we slapen: Casa Brutale

Voeg maar toe aan je travel-bucketlist. Net écht, dachten wij bij het zien van deze foto’s. Het Nederlandse architectenduo ontwierp de one-of-a-ki

Lees ook

Voeg maar toe aan je travel-bucketlist.

Net écht, dachten wij bij het zien van deze foto’s. Het lijken wel snapshots uit een sciencefictionfilm of een architectonisch hoogstandje in een James Bond movie. Maar in werkelijkheid blijkt het te gaan om een ontwerp van architectenduo OPA dat zo gebouwd zou kunnen worden tussen de Griekse rotsen, met uitzicht op de Egeïsche zee. Casa Brutale (what’s in a name) gaat linea recta op onze travel-bucketlist.

Het Nederlandse architectenduo ontwierp de one-of-a-kind vakantievilla tussen de rotsen, waardoor het uitzicht nergens belemmerd wordt. En vanuit de woonkamer kijk je zo het zwembad in dat op het dak ligt. Dat is nog wat anders dan een sterrenhemel.

Casa+Brutale+exterior

casa-brutale-44

Casa+Brutale+bedroom  Casa+Brutale+pool

casa+brutale+front

Het ontwerp werd zo’n 8 maanden geleden gepresenteerd en het is nog onduidelijk of het ooit daadwerkelijk gebouwd zal worden. Mocht je alvast op zo’n adembenemende locatie willen bewonderen – een villa op een rots in Capri waarop Casa Brutale geïnspireerd is – is waar je wezen moet. Misschien heb je ‘m al eens gespot in de film Le Mepris met Brigitte Bardot, waarin dit droomhuis naast BB de show steelt.

casa_malaparte_med

 

Laatste nieuws

Zie ook