Strak, fit en gezond 2015 in! Doe de Marie Claire fit challenge met Radmilo Soda!

Op je lijstje met voornemens staat vast en zeker een gezond en strak lichaam. Wij geven je de ultieme kickstart met de Marie Claire fit challenge.

Strak, fit en gezond 2015 in! Doe de Marie Claire fit challenge met Radmilo Soda!

Hallo 2015! Op je lijstje met voornemens staat vast en zeker een gezond, strak en spetterend lichaam. Have we got news for you! Deze maand geeft niemand minder dan Radmilo Soda elke week tips voor de ultieme kickstart van je jaar. Stap voor stap gaan we op weg naar dat droomlijf. Doe je mee?

Pen en papier in de aanslag? Met deze vier stappen begin je week 1:

Stap 1

Het is bewezen dat mensen die hun doelen opschrijven meer kans van slagen hebben. Schrijf heel specifiek op wat je wilt bereiken. Het lijkt onnodig, maar dat is het allesbehalve.

Stap 2

Maak een stappenplan om je doel te bereiken. Het is belangrijk om je doel op te delen in kleinere, haalbare subdoelen, zodat je weet wat je per week of maand moet doen. Stel je wilt vijf kilo afvallen. Schrijf op in welke (realistische!) termijn je dit wilt bereiken, wat ga je voor een sport doen, wanneer enzovoorts.

Stap 3

Houd een week lang een eetdagboek bij. Schrijf op wat je eet en drinkt en hoe laat je dat doet. Schrijf ook op hoe je je voelt die dag. Zo kom je erachter welk effect eten en drinken op jouw lichaam heeft.

Stap 4

Kijk goed naar je agenda voor deze week. Staat-ie vol met sociale activiteiten? Bereid je dan vast voor op moeilijke momenten. Hoe ga je je daartegen verweren? En wie gaat je hierbij helpen (vrienden, familie)? Betrek die mensen bij je doel, zo kunnen ze je steunen.

Instagram jouw kickstart van 2015 met #marieclairefitchallenge @marieclaire_nl