Dit éénarmig model bestormt de modellenwereld

Rebekah Marine werd geboren zonder onderarm, een beperking waar ze als kind mee gepest werd. Nu slaat ze echter terug en bestormt ze de modellenwereld

Dit éénarmig model bestormt de modellenwereld

Rebekah Marine werd geboren zonder onderarm, een beperking waar ze als kind flink mee gepest werd. Nu slaat ze echter terug (no pun intended) en maakt ze carrière als model.

De New York Post sprak met de 27-jarige vrouw, die als kind erg onzeker was door de pesterijen. Inmiddels weet ze dat het leven met maar één arm haar juist tot een sterker persoon heeft gemaakt en wordt ze vaak ingehuurd voor modellenwerk. Hiermee wil ze laten zien dat iedereen – óók mensen met een beperking – iets moois kunnen bereiken.

Prothese

Op haar 22ste kreeg Rebekah een prothese, waarna ze op aansporen van een vriend aan haar modellencarrière begon. Eerst poseerde ze uitsluitend met haar kunstarm, maar inmiddels durft ze ook zonder en wil ze laten zien dat ook modellen niet altijd perfect zijn.

Rebekah Marine wordt inmiddels vaak geboekt via de website Model Mayhem, maar hoopt binnenkort te tekenen bij één van de top-modellenbureaus. Haar missende onderarm ziet ze niet meer als haar grootste ‘probleem’: “Om eerlijk te zijn is mijn lengte een belangrijkere beperking als model, want ik ben slechts 1.57.”

Foto: www.rebekahmarine.com, Jason E. Wilson