Dionne’s beautydagboek: de ideale billen

Beautyredacteur Dionne wil graag de ideale billen kweken. Maar met welke workout krijg je dat voor elkaar?

Dionne’s beautydagboek: de ideale billen

Stel ik was een man. En stel, ik viel op vrouwen. Dan was ik waarschijnlijk een billenman geweest. Ja, ik beken: ik heb een ernstige billen obsessie.

Nu ben ik voor mijn column in Marie Claire in het diepste geheim begonnen aan een behandeling aan mijn achterwerk. Zelfs de lover weet hier nog niets van (zeg dus nog maar even niets). Wat deze behandeling precies inhoudt? Daar zal ik jullie binnenkort alles over vertellen.

De ideale billen

Wat ik wel alvast kan vertellen: ik moest voor deze behandeling met de billen bloot. Ai! Dat was even schrikken zeg. En daarom ben ik – voor de zoveelste keer - aan een heuse butt-up challenge begonnen, zodat ik eindelijk die ideale billen krijg. Tijdens mijn zoektocht naar de perfecte workout kwam ik honderden YouTube-filmpjes en apps tegen die mij kunnen helpen. De Butt workout en 7 Minute Butt Building bijvoorbeeld.

Maar nu ben ik heel benieuwd. Wat is jouw favoriete butt workout? En nog veel belangrijker: helpt het? Ik hoor het graag! Laat het me weten op onze Facebookpagina.