Getrouwd? Dit kun je met je jurk doen

Als je 'm niet in je kast wil hebben hangen.

Vraag een getrouwde vrouw wat ze met haar trouwjurk heeft gedaan en de kans is groot dat ze je vertelt dat het in haar kast hangt (niets mis mee). Maar er zijn ook een paar dingen die je eventueel met je jurk zou kunnen doen. 

Doneer het 

De makkelijkste manier om je jurk een ’tweede leven’ te geven, is door ‘m te doneren. Liefdadigheidswinkels zullen zeer dankbaar zijn met een gedoneerde bruidsjurk. Maar wist je dat je ook je trouwjurk kunt doneren aan Angel Gowns? Dit is een stichting, opgezet door Floor de Lis, die van jouw trouwjurk een begrafenisjurk voor overleden baby’s maakt. 

Lees ook: Science says: een huwelijk zorgt voor meer stress dan kinderen opvoeden

Verf het 

Er zijn verschillende bruidszaken die je jurk na je bruiloft verven. Zodat je ‘m ook tijdens andere gelegenheden aan kunt trekken. 

Kleermaker

Je kunt je jurk natuurlijk ook laten vermaken tot iets anders. Zo kan een kleermaker je bruidsjurk vast wel omtoveren tot iets anders moois, zoals bijvoorbeeld een elegante jumpsuit. 

Inlijsten

Mocht je gezegend zijn met een grote woning, want die heb je hier wel voor nodig, dan zou je ook nog je bruidsjurk in kunnen lijsten. 

Babykamer 

Wist je dat je je sluier ook kunt gebruiken voor de babykamer? Kijk maar naar hieronder! 

Bron: Grazia UK

Laatste nieuws