Met deze hacks zie je er binnen mum van tijd minder vermoeid uit 

Een aantal simpele trucjes.

hacks minder moe

Vannacht weer liggen woelen? Het overkomt de besten. We draaien allemaal weleens een plafonddienstje, maar frisser wordt ons voorkomen er niet van. Gelukkig zijn er simpele manieren om binnen enkele seconden minder vermoeid voor de dag te komen.

Breng een shimmer aan 

Breng op de juiste plek een shimmer aan en het kan je ogen direct breder en helderder doen lijken. Precies wat je wilt als je er moe uitziet. Normaliter zou je je ooglid geheel van oogschaduw voorzien, maar in dit geval pak je het anders aan. Breng het nu enkel op het midden van je ooglid aan met het puntje van je vinger. Je bent als het wezen nu je ogen aan het contouren. De glans weerkaatst het licht en hierdoor lijken je ogen groter.

Breng concealer op de juiste manier aan

Onlangs deelde make-up influencer Danielle Marcan op TikTok de methode waar zij bij zweert om haar gezicht een facelift te geven met make-up. Ze brengt hiervoor concealer aan op de binnenste hoeken van het gebied onder haar ogen. Ook brengt ze het aan op het gebied onder haar ogen en ze werkt vervolgens omhoog.

Hierna brengt ze een contour aan op haar jukbeenderen en ze dept nog wat blush op de plek waar de meesten een highlighter zouden aanbrengen. Met deze techniek kun je een facelift creëren, waardoor je er fris en fruitig uitziet.

@daniellemarcan

subtle face lift using makeup

♬ Originalton - Alicia Ashanti

Houd iets koels tegen je ogen aan

Worden jouw ogen wat puffy als je moe bent? Houd dan wat kouds tegen dit gebied aan om hiervan af te komen. Er zijn verschillende tools die je hiervoor kunt gebruiken, maar de makkelijkste is gewoon de lepeltruc. Leg een lepel 10 minuten in de vriezer en leg daarna de bolle kant tegen het gebied onder je ogen aan. De koude temperatuur boost de bloedcirculatie en hiermee verminder je puffy eyes.

Gebruik geen oogpotlood

Make-up is de manier om minder vermoeid te ogen, right? Nou, niet altijd. Laat je oogpotlood een dagje met rust als je slecht hebt geslapen. Als je dit aanbrengt op de waterlijn van je ogen, kunnen je ogen nog kleiner lijken. Wat ook niet helpt is dat het de donkere kringen onder je ogen accentueert. Not what we want.

Beauty
  • Glamour Magazine UK
  • Cottonbro