Marie Claires weekendtips

Van badderen in ijswater tot een potje darten in de nieuwste hotspot van Amsterdam.

Lees ook

Nog niks gepland dit weekend, maar wil je wel graag iets doen? Marie Claire tipt! Dit wil je het aankomend weekend niet missen.

Borrelen + darten

Vind je een avondje borrelen net niet enerverend genoeg? Dan moeten jij en je vriendinnen misschien een drankje inplannen bij Oche, een nieuwe dartclub in Amsterdam. Oche, wat je uitspreekt als ok-i, opende onlangs haar deuren en hier vermaak je je met een potje darten. Ook je culinaire hart kun je hier ophalen. Je kunt je er tegoed doen aan lekkere drankjes (denk aan bijzondere cocktails) én hapjes van voormalig chef-kok Niels van Halen. Niet slecht, toch?

Wanneer:
Opent officieel op 26 augustus.

Waar:
Amsterdam.

Hiken door de duinen en badderen in ijskoud water

Het weekend staat voor velen in het teken van even ontspannen. Misschien wel met lekker warm bad? Back to Nature Hikes geeft dat bad alleen nét even een andere twist. Tijdens het event Hike & Ice Bath ga je eerst een uur hiken door de duinen om vervolgens – je raadt het vast al – een ijsbad te nemen. Vooraf aan deze verfrissende ervaring krijg je ademhalingsoefeningen en ga je onder begeleiding het bad met ijsblokjes in. Goed voor je immuunsysteem én je geeft je gelukshormonen er een boost mee. Koud, maar niet gek, toch?

Wanneer:
Zaterdagochtend

Waar:
Paal69 in Zandvoort.

Kijktip: The Chair

Fan van Sandra Oh? Dan is The Chair de serie voor jou. In deze nieuwe Netflixserie vertolkt Sandra dr. Ji-Yoon, een vrouw die haar weg probeert te vinden in haar nieuwe functie als hoofd van de faculteit Engels aan de Prembroke University. In de serie komt Ji-Yoon als eerste vrouwelijke hoofd van kleur van de faculteit voor bijzondere uitdagingen te staan.

Beeld: BrunoPress, Instagram | Video: YouTube

Laatste nieuws

Zie ook