The reverse cat eye: dit is hoe je ‘m bij jezelf zet 

Een foolproof methode.

reverse cat eye

De winged eyeliner is al jaren een favoriet onder de make-uplovers. Toch zijn we altijd op zoek naar nieuwe manieren om onze make-up aan te brengen. En zo’n manier dook onlangs op op TikTok. Maak kennis met de reverse cat eye!

De trend

Grote kans dat je de reverse cat eye al voorbij zag komen op social media. Al sinds een maand is de donkere make-uplook een hit op TikTok. Mocht je het nu nog niet kennen: de reverse cat eye is precies wat jij denkt dat het is. In plaats van een winged eyeliner aan te brengen op je ooglid, breng je de eyeliner aan op je waterlijn.

De liquid eyeliner wordt voor deze trend ingeruild voor een kohl-potloodje of een gel eyeliner. En het is pretty basic om aan te brengen: scribble een lijntje zwarte eyeliner op je waterlijn. Zet ook een dun streepje op de huid bij de binnenkant van je oog om een katachtige look te creëren. Blend vervolgens de lijn onder de waterlijn met een zachte borstel, zodat de afwerking een smokey feel krijgt.

Finishing touches 

Nu is bovenstaande erg basic. Maak de look af met een likje mascara, of breng van tevoren een oogschaduw aan op je oogleden (en onder de waterlijn) om een extra dimensie toe te voegen aan je look.

@paintedbyspencer

Reply to @katerinasmind I hope this helps! ❤️👨🏻‍🎨 #fypシ #foryou #FerragamoLetsDance #makeup

♬ original sound - Tik Toker
Beauty
  • Refinery 29, Her
  • BrunoPress
  • TikTok