Gezellig avondje met vrienden op de planning? Check deze apps

Handig om inspiratie op te doen.

gezellig avondje

Het is helemaal niet nodig om ’s avonds onderuitgezakt op de bank te hangen voor een film die je al drie keer hebt gezien. Wil je wat met vrienden doen, maar heb je geen inspiratie en mag het ook niet te duur zijn? Pak dan je smartphone er even bij en check de volgende apps, beschikbaar voor Android en iPhone toestellen. Succes gegarandeerd en dan maakt het helemaal niet uit of je alleen, samen of met een groep op pad wilt gaan.

DagjeWeg.nl

Zet je deze app op je smartphone, dan hoef je je nooit meer te vervelen. Ongeacht waar je bent, laat deze app je heel veel tips zien die je vanaf je locatie gemakkelijk kunt bereiken. Ga lekker eten in een pannenkoekenrestaurant, zweet alle spanningen eruit in de sauna of maak een heerlijke avondwandeling in een natuurgebied. DagjeWeg.nl is een heel duidelijke app met praktische informatie, openingstijden en echte reviews. Zorg voor genoeg data op je mobiele of sim only telefoonabonnement en je kunt met een gerust hart de app uitspelen.

Vakantieveilingen

Dit is een leuke app die veel wordt gebruikt om voor weinig geld goede spullen te scoren of een voordelige vakantie te boeken. Vakantieveilingen heeft ook een categorie ‘Avondje uit’ en ‘Eten en drinken’. Perfect voor een gezellige avond met een hapje en een drankje. Heb je daarna geen zin meer om naar huis te rijden, kijk dan ook even bij de hotels en biedt op een voordelige overnachting in de omgeving.

Social Deal

Spontaan uit eten gaan, een online moordzaakspel oplossen met je beste vrienden of een gezellig avondje bowlen. Met de Social Deal app zijn er mogelijkheden genoeg om heel voordelig last minute een leuke activiteit te boeken. Typ gewoon je locatie in en de mogelijkheden in je eigen buurt staan meteen op je scherm. Met zijn allen bier proeven, genieten van een high tea of glasblazen tijdens een workshop. Weet jij al wat je ga doen?

Groupon

Groupon ken je waarschijnlijk ook wel. Je kunt daar niet alleen producten kopen met korting, maar ook leuke lokale en zelfs internationale uitjes boeken. Denk hierbij aan een avondje dineren met vriendinnen, een escaperoom of entreetickets voor een show. Hoe meer mensen een aanbieding kopen, hoe hoger de korting wordt! Inmiddels is het aanbod van deals bij Groupon ontzettend uitgebreid.

Google

Heb je een spontane avond en ben je op zoek naar leuke uitgaansgelegenheden? Dan is simpelweg googelen altijd een optie. Let daarbij wel op dat je genoeg data hebt. Er zijn veel voordelige sim only abonnementen beschikbaar, dus dat zou geen probleem moeten zijn. Bekijk naast de opties ook meteen de Google Reviews en je kunt de beste opties kiezen voor jouw avondje uit.

Lifestyle
  • KoolShooters