Karlie Kloss en Joshua Kushner verwelkomen tweede kindje

Op spectaculaire wijze kondigden Karlie Kloss en Joshua Kushner tijdens het Met Ball in mei aan dat ze een tweede kindje verwachten. 

Heel leuk nieuws voor Karlie Kloss en haar man Joshua Kushner: het stel vormt nu een gezin van vier. Op Instagram deelde de zakenman dat zijn vrouw is bevallen van hun tweede kindje.

Geboorte

Afgelopen dinsdag zijn Karlie en Joshua opnieuw ouders geworden. Dit heuglijke nieuws heeft Joshua zojuist op Instagram gedeeld. “Welkom op de wereld 7.11.23”, schrijft hij. Daarbij deelt de zakenman een onherkenbare foto van hun pasgeboren kindje.

Of het stel een jongetje of meisje heeft gekregen is niet bekend. Ook blijft de naam van het kindje geheim.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Joshua Kushner (@joshuakushner)

Het babynieuws is de volgers van Joshua niet ontgaan. Zo feliciteren onder meer Kim Kardashian, Mark Zuckerberg, Kate Hudson en Gwyneth Paltrow het stel met dit mooie babynieuws.

Zwangerschap

Karlie en Joshua zijn sinds 2012 samen. In oktober 2018 stapten de twee in het huwelijksbootje, en in 2021 verwelkomden ze hun allereerste zoontje.

Karlie maakte haar zwangerschap afgelopen mei bekend tijdens het Met Gala in New York. ET was uiteraard bij dit event aanwezig en vroeg het model waarom ze besloot haar zwangerschap wereldkundig te maken tijdens het Met Gala. “Dit is natuurlijk de belangrijkste avond in de mode. En het verbaast me eerlijk gezegd dat ik het überhaupt zo lang geheim kon houden”, vertelde ze daarover.

Bron: Grazia, Nu.nl | Beeld: NL Beeld / Abaca Press

Laatste nieuws