Komt er toch nog een Mean Girls-film met de gehéle originele Mean Girls-cast?

Rachel McAdams maakte als enige 'plastic' geen deel uit van de Mean Girls Walmart commercial, maar ze is zeker enthousiast over een reünie met de originele cast.

Mean Girls is hot and happening. Ja, het is inmiddels al bijna twintig jaar geleden dat de film verscheen, maar het verhaal is nog immens geliefd onder fans. De Walmart-reclame in de vorm van een Mean Girls-reünie voor Black Friday was een ware hit en op 11 januari verschijnt een remake van de film. Betekent dit echter dat we geen officiële Mean Girls-reünie hoeven te verwachten? Of is er hoop?

De Walmart reclame

Je kunt 'm bijna niet gemist hebben: de nu al iconische Walmart-reclame waarin bijna de gehele Mean Girls-cast schitterde. Actrices Lindsay Lohan (Cady Heron), Amanda Seyfried (Karen Smith) en Lacey Chabert (Gretchen Wieners) waren als volwassenen versies van hun karakters uit 2004 te zien in de Black Friday-reclame voor de supermarktketen, en ook Rajiv Surenda (Kevin Gnapoor) en Daniel Franzese (Damian) hadden een cameo.

https://www.youtube.com/watch?v=PH59qo5j4us

Geen commercial willen doen

Rachel McAdams' Regina George was het enige lid van The Plastics die haar rol geen nieuw leven inblies voor de commercial. Wel was ze ervoor benaderd, zo deelde de actrice deze week in gesprek met Variety. Maar waarom besloot ze er geen deel van uit te maken? "Ik weet het niet", geeft ze eerlijk toe. "Ik denk dat ik gewoon niet zo enthousiast werd van het idee om een commercial te maken, als ik heel eerlijk ben."

"Een film zou geweldig zijn, maar ik heb nog nooit een commercial gedaan en het voelde gewoon niet als mijn ding", vervolgt Rachel. "Overigens, ik wist niet dat iedereen het ging doen. Ik zou – natuurlijk – altijd graag deel uit willen maken van een Mean Girls-reünie en me bij mijn plastics willen voegen, maar ja, daar kwam ik later pas achter."

Of het dan mogelijk is dat er ooit toch een Mean Girls’-reünie komt? Wij sluiten het niet uit. En om maar af te sluiten met de woorden van Gretchen Wieners: Dat zou zo fetch zijn.

Bron: Variety | Beeld: Mean Girls