Happy Valentine's: de leukste presentjes voor op je verlanglijst

Van heerlijke geuren tot prachtige lingerie.

Young hispanic couple smiling happy surprising with valentine gift at home.

De liefde vieren raakt nooit uit de mode. En natuurlijk zijn er miljoenen manieren waarop je dat kunt doen, maar het is altijd leuk om een cadeautje te krijgen. Geen idee wat je moet vragen? Wij delen inspiratie.

Marc Jacobs Daisy POP

Traditiegetrouw lanceert Marc Jacobs in het nieuwe jaar drie limited editions van zijn succesvolle Daisy. Dit jaar zijn dat drie verschillende Daisy POP-geuren: Daisy Marc Jacobs POP (met topnoten grapefruit, yuzo en vioolblaadjes), Daisy Marc Jacobs Eau So Fresh POP (met topnoten citroen, peer en limoen) en Daisy Marc Jacobs Love POP (met topnoten bergbraambes, framboos en bergamot). En natuurlijk is het flesje weer kenmerkend mooi.

Afgebeeld Daisy Marc Jacobs Eau So Fresh POP, verkrijgbaar voor €104. 

Isadora Intimates Set van Lounge Underwear

Niemand heeft een excuus nodig om mooie lingerie te dragen, maar Valentijnsdag vraagt er zeker om. Dus waarom niet all out gaan dit jaar? Wat je Valentijnsplannen dit jaar ook zijn, met deze sexy Isadora Intimates Set van Lounge Underwear verras jij die ene speciale persoon in je leven of voel jij jezelf op je allermooist en sexyst.

Isadora Intimates Set, verkrijgbaar voor €95.

De chronos van ghd

ghd bracht al veel goede stylers op de markt, maar het haartoolmerk gaat door met innoveren. Hun nieuwste aanwinst? Dat is de ghd chronos, een stijltang die is voorzien van motion-responsive technologie. Hiermee kun je jouw lokken 3x sneller stylen en je haar voorzien van 85 procent meer glans. Een ware must-have dus.

ghd chronos Stijltang, verkrijgbaar voor €359. 

De Fiery Diamon Pavé trouwring van Messika

Op Valentijnsdag worden elk jaar veel aanzoeken gedaan – naar verluidt vindt 10 procent van alle aanzoeken op deze dag plaats. En hoewel dit vaak gebeurt met een verlovingsring, ga je daarna natuurlijk op zoek naar de trouwring van je dromen. Deze Messika-ring uit de Fiery juwelencollectie in geelgoud met en diamanten pavé-setting is perfect voor personen die graag aan minder traditionele trouwring om hun vinger schuiven.

Fiery Diamond Pavé Wedding Ring van Messika, verkrijgbaar voor €1.750.

Black Tie Pajama van Sleeper

Valentijnsdag kun je in een restaurant doorbrengen, maar dat hoeft natuurlijk niet. Either way, met deze Black Tie Pajama van Sleeper zit je goed. De licht bordeauxrode set is lekker zacht en de hoge opstaande halslijn maakt 'm lekker chic. Ideaal om te dragen tijdens een romantisch avondje op de bank, maar met een paar hoge stiletto's en een chique handtas is het ook geschikt als date outfit voor buiten de deur – past bovendien perfect binnen de pyjamatrend.  O, en vind je de veren net wat te veel pyjama-vibes afgeven terwijl je tafelt in een fijn restaurant? Dan kun je ze ook van de top en broek verwijderen.

Black Tie Pajama van Sleeper, verkrijgbaar voor €450.

De haarverzorging van JUNGLÜCK

Mooi haar begint natuurlijk bij goede verzorging. De shampoo en conditioner van JUNGLÜCK doen precies dat: jouw haar verzorgen. De producten zijn verreikt met de hydratatietopper hyaluronzuur en met fyto-keratine, haverproteïne en organische arganolie. De shampoo bevat geen sulfaten en siliconen en zijn geschikt voor normaal, door en beschadigd haar.

JUNGLÜCK shampoo, verkrijgbaar voor €25,90. JUNGLÜCK conditioner, verkrijgbaar voor €25,90.

Natuurlijk vier je de liefde niet alleen met een cadeau. Een presentje moet gepaard gaan met een leuke bezigheid. Er zijn genoeg romantische activiteiten te bedenken voor jou en die ene speciale persoon in je leven. Ga heerlijk uit eten of kook thuis een uitgebreid 5-gangendiner, ga naar de bioscoop of projecteer thuis een film op de muur. Of wat dacht je van een strandwandeling onder de sterren? Dan sla je bovendien twee vliegen in een klap, want daarna kunnen jullie elkaar heerlijk opwarmen.

Openingsbeeld: Adobe Stock

Lifestyle
  • Young hispanic couple smiling happy surprising with valentine gift at home.