Winnen: 4x draadloze noise cancelling in-ear headphone van Sony t.w.v. €250

De Sony WF-1000XM3.

Lees ook

Het is december en dat betekent extra veel win-acties. Dit keer maak je kans op de Sony WF-1000XM3, een draadloze in-ear noise cancelling headphone t.w.v. €250. Enne, wij mogen er maar liefst 4(!) weggeven. 

Sony in-ear headphone

Sony heeft de 1000X-familie uitgebreid met een draadloze in-ear headphone, de WF-1000XM3. Stilstaan bij een bushalte, met de Thalys naar Parijs of tijdens een lange vlucht, deze in-ear headphone filtert automatisch ongewenste geluiden weg op iedere locatie. 

Intelligente aansturing

Wat je kunt verwachten? Een fijne noise cancelling en intelligente aansturing. Enne dit zit er in de succesvolle headphone-serie verwerkt:

  1. Geniet van het bekende hoogwaardige geluid van de 1000X-familie met Sony’s nieuwste volledig draadloze in-ear headphone
  2. Uitstekende draadloze noise cancelling dankzij Dual Noise Sensor-technologie en de HD Noise Cancelling processor QN1e
  3. Comfortabele pasvorm voor volledige luistervrijheid, stabiele connectiviteit in een volledig draadloos design
  4. Een lange batterijlevensduur van 24 uur met noise cancelling ingeschakeld
  5. Quick Charging-functie om 90 minuten van muziek te genieten na slechts 10 minuten opladen
  6. Gepersonaliseerd luisteren via Sony Headphones Connect-app voor Android en IOS met Adaptive Sound Control, touch-bediening en spraakondersteuning

Daarnaast is een optimale geluidservaring kenmerkend. 


Winnen

We mogen nu vier Sony WF-1000XM3 in-ear headphones t.w.v. €250 weggeven. Wat je moet doen om kans te maken? Vul het onderstaande winformulier in en als je het nog niet hebt gedaan, vergeet je ook niet om onze Facebookpagina én Instagram te liken?

Voorwaarden

Deze actie loopt tot vrijdag 27 december. De winnaars ontvangen persoonlijk bericht. Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd en de prijs is niet inwisselbaar voor geld of voor andere goederen of diensten. Mocht Marie Claire na berichtgeving geen antwoord ontvangen van de winnaar, dan vervalt de prijs. 

Bron: Sony | Beeld: Sony

Laatste nieuws

Zie ook