Strak in het pak: deze zijn perfect voor de feestdagen

In een goed powerpak maak je een sterke sophisticated entree.

Lees ook

In een goed powerpak maak je een sterke sophisticated entree. Het is en blijft het hoofdingrediënt van een stijlvolle garderobe. Enne, ze zijn ook perfect voor de feestdagen.

Chic

Een go to outfit die er altijd chic uitziet. Draag 'm oversized, met statement oorbellen en een fijne tas. Of ga juist voor een pak met print of glitters. Aangezien de feestdagen naderen kun je flink uitpakken. Ga voor feestelijke stoffen als fluweel, zijde, leer, pailletten of glitter.

Statement

In de afgelopen zomer zagen we de pakken al voorbijkomen in de kleuren geel, roze en rood. Leuk, maar we hullen ons de aankomende weken vooral in donkere kleuren. Niet omdat het een donkere periode is, maar omdat dit vrijwel iedereen goed staat.

Een statement pak in een feestelijke stof heeft eigenlijk niet veel extra meer nodig. Maak de look af met een felrode lip, een killer heel of een aantal gouden sieraden. Het pak doet z'n werk al goed genoeg, dus houd je look verder vooral lekker rustig.


Benieuwd naar een aantal fijne looks? Wij zetten de killer pakken van onder andere influencers Vivian Hoorn en Stephanie Broek voor je op een rij.

Bron: Pip Peters, Grazia | Beeld: BrunoPress, Instagram

Laatste nieuws

Zie ook