Zien: de lancering van de Fall/Winter collectie van Marc Cain

Vanavond kan ook jij mee streamen tijdens de lancering. Wil je bij zijn!

Lees ook

Sinds de uitbraak van het coronavirus, zijn modeontwerpers nóg creatiever geworden in het lanceren van hun nieuwe collecties. Hoewel we nog maar in januari zitten en het voorjaar én de zomer nog moeten beginnen, zitten we in modeland al in het herfst- en winterseizoen. Stream vanavond dan ook mee tijdens de lancering van de fall/winter 2021 collectie van Marc Cain.

Modefilm

Ter ere van Marc Cain's nieuwste collectie, hebben ze de modefilm 'How Wonderful' opgenomen. Wat je kunt verwachten? Een ontmoeting tussen twee werelden: fictie en realiteit. Hun inspiratiebron? De natuur voor een ontspannen en rustig uiterlijk. Het motto van het modefilmpje is gebaseerd op de huidige wens om kracht te putten uit de echte wereld.

Collectie

Wat de trends aankomend najaar beloven te worden? Lounge wear meets street style! Alles komt voorbij: van fluffy tot rustiek en van glanzend tot furry. Dus als je een echte trendsetter wil zijn, dan wil je vanavond front row zitten tijdens de nieuwe lancering van Marc Cain.

De modefilm How Wonderful kun je vanavond, dinsdag 19 januari 2021, om 18.00 uur via DEZE link streamen. Alvast een voorproefje van de collectie zien? Scroll dan iets verder naar beneden.

Beeld: Marc Cain

Laatste nieuws

Zie ook