Business Hotspot: Bar Marie

Heb jij binnenkort een business afspraak in of rondom de stad Mechelen in België? Ga dan naar bar Marie om je daar te laten inspireren en te smullen v

Business Hotspot: Bar Marie

Heb jij binnenkort een (business)date in of rond de Belgische stad Mechelen? Spreek af bij Bar Marie, een inspirerende plek waar je zult smullen van heerlijke biologische salades, soepen, tapas, smoothies, quiches, broodjes… you name it.

Ontwerp een bar met een eigen identiteit, die net als een magazine verhalen vertelt, inspireert en informeert. Met die opdracht ging Creneau International aan de slag in het pand van mediabedrijf Sanoma in België. Het resultaat? Een supergaaf, hipster barconcept met verschillende zones die je kunt zien als de ‘rubrieken’ in je favoriete tijdschrift.

Bij Bar Marie voelt het alsof je door een tijdschrift wandelt. In de 'gossip lounge' kun je bijpraten zonder gestoord te worden, in de 'home zone' languit genieten op de sofa. De 'meet & greet zone' is een ruimte die afgesloten kan worden, met een lange tafel om aan te vergaderen. In het midden staat de zogenaamde 'greenhouse', een houten tuinhuis vol planten en kruiden. En voor de nodige gezelligheid is er de 'DIY-zone', een inspi-plek in de sfeer van thuis bij oma.

Bar Marie in de Stationsstraat 55 is van maandag tot woensdag open van 7:30 uur tot 18:00 uur, en donderdag en vrijdag van 7:30 uur tot 19:30 uur. Tijdens het weekend en op feestdagen is de zaak gesloten.

Op zoek naar een geschikte locatie voor een werkborrel of businessdiner met allure in Rotterdam? Check restaurant Blender >