Dit handige item past overal bij en mag deze zomer niet in je garderobe ontbreken

Luchtig en stylish! 

In Nederland dromen we elke zomer van écht zomers weer. Maar als de temperaturen in ons land dan daadwerkelijk die van de tropische Caraïben weerspiegelt, weten we niet altijd wat we met onze garderobe aan moeten. Gelukkig is er een wardrobe staple waarmee je altijd goed zit. Hallo easy-breezy tanktop!

Veelzijdigheid

Comfortabel en cool is wat we willen in de zomer en aan die wensen voldoet de klassieke tanktop. De top is wellicht het meest veelzijdige item, aangezien het matcht met zoveel verschillende andere kledingstukken. En de tops zelf is ook in veel varianten verkrijgbaar zijn. Denk aan fitted tanktops, straight tanktops, slightly oversized, cropped, gebreid of ribbed.

Met een tanktop kun je het zo casual houden als je wilt. Door het boven een jeans of shorts te dragen, bijvoorbeeld. Maar je kunt het ook chic maken met een paperbag broek of pleated skirt. En niet te vergeten, deze top is ideaal voor de onvoorspelbare Nederlandse zomer. Ook onder een jasje staat het kledingstuk stylish.

Inspiratie

Daarnaast heb je ook nog wat speelruimte met de kleur. Met een witte, klassieke tanktop sla je de plank eigenlijk nooit mis. Het blijft de populairste kleur voor het item, maar deze zomer zien we ook variatie in het kleurenpalet. Van bold colors tot subtiel grijs en zwart. Het moge duidelijk zijn dat je met het stuk alle kanten op kunt, maar met een beetje inspiratie is natuurlijk niets mis. Wij verzamelden daarom een aantal fijne looks voor je.

Bron: Who What Wear | Beeld: BrunoPress, Instagram

Laatste nieuws