Zien: hoe Marc Cain zijn nieuwste collectie presenteerde in Berlijn

Glitter, glamour, dans en fashion! 

Marc Cain

Marc Cain heeft afgelopen week maar weer bewezen dat hij weet hoe hij een event moet houden. Met een fantastische atmosfeer en een star-studded gastenlijst, presenteerde hij zijn spring/summer collectie van 2022 in Berlijn.

Gastenlijst

Onder anderen actrice Kate Bosworth, actrice Anna Maria Mühe, princes Lilly zu Sayn-Wittgenstein, actrice Bettina Zimmermann, actrice Janina Ushe en influencer Leonie Hanne trokken naar de Duitse hoofdstad voor het Keep on Dancing-avondevent van Marc Cain. Als digitale tentoonstelling werd de Spring/Summer 2022 collectie geshowd aan de A-listers.

Exhibition

Ook de locatie van het spektakel verdient een benoeming. Zo vond het plaats in de Ufo Sound Studio, een historische locatie dat Berlijn typeert. Monitoren hingen aan de robuuste stenen muren en verschillende dansers entertainden het publiek. Een leuke twist om dit seizoens motto kracht bij te zetten: ‘The world is a dancefloor. Keep on dancing.’

Flashmobs

Daarnaast konden ook voorbijgangers in de dagen voorafgaande aan het event genieten van dans performances. Zo verraste het merk voorbijgangers op verschillende drukke plaatsen in Berlijn met live acts die gechoreografeerd werden door de Canadese danser Eric Gauthier.

Fashion
  • Marc Cain
  • Marc Cain