Let’s roll: dit kledingmerk komt met een modieus bordspel 

Een spel dat er ook nog eens leuk uitziet op je koffietafeltje. 

bordspel

Stirrup pants, opvallende handtassen en gebreide items gaan we dit najaar veel terugzien. Uiteraard zullen nog meer trends dit seizoen opduiken. Benieuwd naar die trends? Deze modeketen komt met een modieus bordspel om je kennis te laten maken met de herfst- en wintertrends van komend najaar.

Herstcollectie

Sinds 25 september mogen we de 1,5 meter afstand loslaten en dus weer volop samenzijn met vrienden. Genoeg gelegenheid natuurlijk om je mooiste kleding aan te trekken, maar ook om spelletjes te spelen. Dit is tenminste wat & Other Stories moet hebben gedacht.

Vanaf vandaag is The Style Game van & Other Stories verkrijgbaar. Hiermee wil de keten vieren dat we weer samen kunnen zijn met vrienden en dat het fall fashion season van start is gegaan. Zo presenteert de winkel met het spel de herfst- en wintercollectie uit haar drie ateliers in Stockholm, Los Angeles en Parijs.

Het spel 

Wie het bordspel speelt, zal al snel merken dat het gespreksstof oplevert. Van diepere gesprekken tot grappige modedrama’s. The Style Game kun je spelen met meerdere spelers en iedereen krijgt een goudkleurig, metalen speelstukje (wat ervoor zorgt dat het spel er ook leuk uitziet als decoratie in je woonkamer).

Vervolgens start je in een van de drie & Other Stories ateliers. Daarna verzamel je modekaarten uit verschillende ateliers tot je een gehele outfit bij elkaar hebt verzameld. Om dat voor elkaar te spelen (pun intended) moet je vragen en dilemma’s beantwoorden over mode, cultuur en inspirerende vrouwen.

Ook leuk: het spel bevat treasure cards die in te wisselen zijn voor echte traktaties in de & Other Stories winkels. Het spel ligt vanaf vandaag in de winkel en is verkrijgbaar voor €30 euro.

Fashion
  • & Other Stories