Dit zijn de populairste celeb-kapsels op Google

Dit zijn de populairste celeb-kapsels op Google

Lees ook

#HaarInspiratie

Als je toe bent aan een nieuw kapsel, is het wel zo makkelijk om online te gaan en verschillende celebs in je zoekbalk te typen. Op die manier kun je razendsnel inspiratie op doen en kun je zien hoe het kapsel dat je in je hoofd hebt bij een ander staat.

Je begrijpt dus wel dat je niet de enige bent als je ook op deze manier te werk gaat voor je de kapper belt. Google was benieuwd welke kapsels op dit moment tot de meest populaire zoekopdrachten behoorden en zocht het uit:

1/ De pony/lok van Emma Stone en Taylor Swift

De pony blijkt nog altijd een populaire haircut te zijn, met de varianten die Emma Stone, Taylor Swift en Zandaya hebben in het bijzonder.

Pony © Getty Images

2/ De lange lokken van Beyoncé, Mila Kunis en Blake Lively

Korte coupes zijn hot, maar de lange lokken van Queen Bey, Blake Lively en Mila Kunis blijven geliefd. Het is op en top vrouwelijk en ook tijdloos.

Lang haar © Getty Images

3/ De losse, nonchalante golven van Gigi Hadid

Het lijkt of Gigi ermee uit bed komt rollen, maar er zit ongetwijfeld heel wat werk in. Wereldwijd zijn vrouwen ontzettend benieuwd naar haar haarroutine, zo blijkt uit de studie van de zoekgigant.

Coming to España in April’s @VogueSpain!! xx

Een foto die is geplaatst door Gigi Hadid (@gigihadid) op

4/ De boblijn van Jennifer Lawrence en Rihanna

De stoere korte kapsels doen het bovendien goed in Google; vooral de coupes van Jennifer Lawrence en Rihanna. Mét en zonder pony, dus.

Bob © Getty Images

De meest bizarre eisen van celebs op vakantie >>

Laatste nieuws

Zie ook