Share a perfect day met Marie Claire

Agenda in de aanslag! De lente staat in bloei en wij kunnen NIET wachten op die lange, zwoele zomerdagen. Het event is opgedeeld in vier werelden:

Lees ook

Agenda in de aanslag!

De lente staat in bloei en wij kunnen NIET wachten op die lange, zwoele zomerdagen. Inclusief alle toffe festivals en events. In dat kader willen we even het friend-event pluggen dat Marie Claire samen met andere Sanoma-titels en JUMBO begin juli organiseert. Share a Perfect Day wordt een walhalla van heerlijke hapjes, knisperende drankjes, kostelijke activiteiten en optredens van onder anderen Kensington, Douwe Bob, The Common Linnets en internationale sterren als Matt Simons en Jonas Blue.

Het event is opgedeeld in vier werelden: In the City, at the Beach, in the Country en in the Park, dus dat belooft een melting pot van culturen met wereldfood en hippe cocktails. Elke wereld heeft z’n eigen themaparkje vol leuke dingen om te zien en te doen. Van de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van lifestyle tot een fashionshow waarin de laatste trends voorbijkomen. Natuurlijk is het pas een perfect day als je er ook kunt shoppen, dus ook daar is voor gezorgd. En daarna, daarvoor of tussendoor kun je met de voetjes van de vloer op het hoofdpodium.

Ja-ha! Blok nu dus vast een van deze data: donderdag 30 juni, vrijdag 1 of zaterdag 2 juli, en Share a Perfect Day met je vriendinnen. Voor meer informatie over het event, kaartverkoop en artiesten ga je naar shareaperfectday.nl. We zien jullie daar!

Waarom vriendinnen je gezonder maken >>

Laatste nieuws

Zie ook