Onmisbare beautytips van celebs

Flawless skin, mooie make-up en een beeldige hairdo: de meeste sterren zien er vrijwel

Onmisbare beautytips van celebs

Flawless skin, mooie make-up en een beeldige hairdo: de meeste sterren zien er vrijwel altijd uit om door een ringetje te halen. Hoe doen ze dat toch? Met deze nuttige tips zul je zien dat het helemaal geen onmogelijke klus is en dat ook jij er zo fabulous uit kunt zien.

De open oogopslag van DoutzenNederlands trots Doutzen ziet er altijd prachtig uit, met of zonder make-up. Het Friese model heeft een prachtige huid en daar heeft ze een heel simpele tip voor: ga nooit naar bed zonder je gezicht zorgvuldig te reinigen, zodat de huid ’s nachts de tijd heeft om bij te komen. Haar geheim voor een open oogopslag: gebruik voordat je mascara aanbrengt een wimperkrultang.

Shapen met verschillende kleuren poederLauren Conrad geeft haar gezicht meer vorm door verschillende soorten en kleuren poeder te gebruiken. Dit noemen we shapen. Eerst breng je foundation aan, dan een beetje blush op de appeltjes van je wangen en rond je kaaklijn, en op je jukbeenderen doe je wat bronzer. Zoals op de bovenstaande afbeelding dus.

De makkelijke scrub van Kim KardashianKim Kardashian heeft de ultieme (en stiekem erg makkelijke) tip voor een heerlijk gladde huid. Ze mengt een eetlepel suiker met haar bodylotion en gebruikt deze als scrub.

Feestbeest Kate Moss onthultTopmodel Kate Moss houdt wel van een feestje. Haar tip voor na een nachtje doorhalen is een bak met water, ijs en plakjes komkommer. Hier gaat ze een minuutje of twee boven hangen en vervolgens reinigt ze haar huid met dit water. De komkommer haalt alle zwellingen en roodheid uit je gezicht. Het resultaat is een frisse huid én een fris gevoel, waardoor niemand door heeft dat jij de hele nacht hebt gefeest.