NU IN DE WINKEL: MARIE CLAIRE’S ZWOELE ZOMER ISSUE

Woehoe, het is tijd voor een vreugdedansje want Marie Claire augustus ligt in de schappen. En die neem je gewoon mee in je koffer, want dit zwoele zom

NU IN DE WINKEL: MARIE CLAIRE’S ZWOELE ZOMER ISSUE

Woehoe, het is tijd voor een vreugdedansje want Marie Claire augustus ligt in de schappen. En die neem je gewoon mee in je koffer, want dit zwoele zomernummer is je perfecte nieuwe vakantieliefde/strandbuddy.

In deze Marie Claire:

- Last van wat-neem-ik-mee-op-vakantie-stress? Ho, stop! Bereisde BN’ers als Nikkie Plessen en Kris Berry delen hun fantastische inpakgeheimen. Tip 1: neem badstofzooltjes mee (i.p.v. sokken). Tip 2: rol kwetsbare kleding op. En zo nog veel meer handige how-to’s.

- Hoe is het met de Nigeriaanse schoolmeisjes die zijn ontvoerd door Boko Haram? Samen met alle internationale Marie Claire zusters sloegen we de handen ineen voor een ooggetuigenverslag. Exclusief en met gevaar voor eigen leven, reisden journalisten Manon Quérouil en Véronique de Viguerie naar het dorp waar het gebeurde.

- Ze is de meest besproken vrouw van dit moment: Eva Mendes, want (mogelijk) zwanger van Ryan Gosling! Aaaah. Lees alles wat je nog niet wist over de mysterieuze Latina.

- Is jullie relatie een open boek, of houdt hij misschien tóch nog ergens een geheim voor je verborgen? Marie Claire’s Jonna ging aan de slag met een leugenexpert en ontdekte hoe je kunt zien of iemand liegt.

- ‘1 man is voor mij niet genoeg’ en ‘Niemand weet dat ik iemand heb doodgereden’. Deze en nog drie ongelofelijke waargebeurde verhalen lees je in de extra dikke Real Life Special.

- Beschik je dit jaar niet over de nodige kapitaal voor een vakantie naar de Bahama’s, of blijf je gewoon liever in eigen land? Onze redacteuren testten alle vijf de Waddeneilanden voor je. Met: de fijnste stranden, (meest luie) sportieve uitjes en toffe hotspots. Scheur uit, pak in.