MC weekentip: Ricardo’s in Odeon

Heb jij zin om vanavond eens lekker te gaan smullen van, zoals topchef Ricardo van Ede zelf zegt, de ‘boeren eerlijkheid’? Ga dan naar het Amsterdamse

MC weekentip: Ricardo’s in Odeon

Heb jij zin om vanavond eens lekker te gaan smullen van, zoals topchef Ricardo van Ede zelf zegt, de ‘boeren eerlijkheid’? Ga dan naar het Amsterdamse Odeon, want dit Amsterdamse grachtenpand heropende laatst z’n deuren met het geweldige nieuwe restaurant: Ricardo’s in Odeon.

In het souterrain van het grachtenpand waarin Odeon huist, zal topchef Ricardo van Ede je met getatoeëerde open armen ontvangen en de laagdrempelige en bourgondische sfeer bevangt je meteen.

Wat eten we dan?

Er is geen tastbaar menu. De gerechten zijn geïnspireerd op de wisselende seizoenen en dus afhankelijk van de geleverde goederen van de leveranciers.

Hij heeft trouwens ook samen met het Vlaamsch Broodhuys een eigen zuurdesembrood ontwikkeld dat je alleen bij Ricardo’s in Odeon kan kopen. Het drankenarrangement bevat ook speciale alcoholvrije drankjes, zoals een hele reeks aan zelf gebrouwen groenten- en vruchtensappen.

Tafelen bij Ricardo’s in Odeon kan van woensdag tot en met zaterdag van 17.00 – 23.00 en op zondag van 15.00 – 21.00. Reserveren kan via de website of telefonisch via (0)20 521 85 59.

Adres Odeon: Singel 460, 1017 AW Amsterdam, Nederland

Meer hotspots in Amsterdan >