WIN! 3x Moroccanoil pakket t.w.v. € 65

Ga samen met Moroccanoil voor de poofy ponytail. Moroccanoil Artistic Director Antonio Corral Calero liet zich inspireren door de ronde vormen en bewe

WIN! 3x Moroccanoil pakket t.w.v. € 65

Ga samen met Moroccanoil voor de poofy ponytail. Moroccanoil Artistic Director Antonio Corral Calero liet zich inspireren door de ronde vormen en bewegingen in de designs van fashionlabel DelPozo. Check hier de how-to én maak kans op een luxe Moroccanoil pakket.

How-to

  • Breng Moroccanoil Treatment aan op droog haar. Begin met de punten en neem de rest van het haar ook mee. Maak je haar eventueel extra steil met een stijltang.
  • Toupeer het haar boven de nek en borstel de bovenkant weer glad met een borstel waarop je een beetje Moroccanoil Luminous Hairspray spuit.Vervolgens maak je laag in de nek een staart.
  • Duw de paardenstaart omhoog om meer volume en draagvlak te creëren en bevestig deze met bobby pins.

De producten

  • Moroccanoil Treatment zorgt ervoor dat je haar zijdezacht aanvoelt en weer gezond oogt en mooi glanst. Een ultieme haarbehandeling om je lokken nieuw leven in te blazen. De voedende formule is verrijkt met vetzuren, omega-3-oliën, vitaminen en antioxidanten, die ervoor zorgen dat je haar extra glans krijgt en wordt beschermd tegen omgevingsfactoren. Het ontklit, voedt, revitaliseert en herstelt de elasticiteit.
  • Moroccanoil Luminous Hairspray is een gewichtloze spray met een sterke fixatie die geschikt is voor ieder haartype. Je haar blijft de hele dag perfect in model zonder dat het plakkerig wordt en het heeft een schitterende glans. De sterke, glanzende finish vormt daarnaast een schild dat je haar – zonder het te verzwaren – beschermt tegen vocht en voorkomt dat het gaat kroezen of pluizen.

Wil jij deze producten winnen? Like ons op Facebook en vul razendsnel het winformulier in.

Deze actie is verlopen.