MC Daily News: Marie Claire 'Happy Days' novembernummer

Hihaaa daar is ze dan! Ons nieuwe, knisperfrisse Marie Claire novembernummer ligt nu (ja, echt nu) in de winkel op je te wachten. Haal ‘m snel in huis

MC Daily News: Marie Claire 'Happy Days' novembernummer

Hihaaa daar is ze dan! Ons nieuwe, knisperfrisse novembernummer ligt nu (ja, echt nu) in de winkel op je te wachten. Haal ‘m snel in huis en genieten maar.

Knapperd Rianne straalt van de cover af met haar poederzachte huidje. Ze draagt een classy top van Dries van Noten en deze top vind je nog ergens in het magazine…

Drie keer raden waar Rianne’s rokje van is? We zullen het maar meteen verklappen: van Isabel Marant voor H&M. No joke. Wij hebben een sneak peek van de collectie van Isabel Marant voor H&M die 14 november in de winkel ligt met onder andere een super-duper gave pailletenbroek (!). Check deze collectie snel in ons novembernummer.

Naast deze fashionshock blader je naar de adorable fotoreportage op pg. 28 en er verschijnt acuut een glimlach op je gezicht. Fotograaf Jaime Moore fotografeerde haar dochter Emma namelijk als vrouwen waaraan Emma zich kan spiegelen, zoals Coco Chanel bijvoorbeeld of ‘Emma for President’. Inspirerend is het zeker. Net als de fijne modeschool van MC’s Simone met deze keer: de bril.

Koop ‘m nu!

Heb je aan één Marie Claire niet genoeg (begrijpelijk), neem dan een abonnement op Marie Claire.