Move over sweatpants: dit belooft de nieuwe trend te worden

Comfortabel én chic!

Lees ook

Sinds de uitbraak van het coronavirus, zitten de meeste mensen aan huis gekluisterd. Al snel werden strak zittende items, omgewisseld voor comfortabele loungewear. Hoewel de comfy outfits een dikke hit in de winter waren, is er nu een andere trend die het stokje overneemt voor aankomend seizoen.

Luchtig

Voor het lente- en zomerseizoen maken sweats plaats voor luchtige en vooral comfortabele jurken. Enne, je pantoffels worden ditmaal wél verwisseld door echte schoenen, denk aan loafers, sandalen, boots of fijne sneaker. Ja, loungewear zit goddelijk en de afgelopen wintermaanden waren daardoor iets aangenamer. Maar wist je dat jurken dezelfde kracht hebben? En er is nog een voordeel, want je voelt je direct écht aangekleed met een jurk aan en een paar fijne stappers. Hierdoor kun je je minder snel melancholisch voelen en het kan je mentale gezondheid ook iets bevorderen. Win-win dus!

Chic én comfy

Jurken zijn comfortabel en gemakkelijk om thuis te dragen, maar ze zijn ook uiterst geschikt voor buitenshuis. Ook mode influencers Monikh Dale, Alexa Chung en Linda Tol zijn fan en laten je zien hoe je de trend op dit moment vanuit je eigen huis draagt. Chic én comfy tegelijkertijd.

Bron: Vogue US | Beeld: BrunoPress, Instagram

Laatste nieuws

Zie ook