Good to know: met deze hack hangen je kettingen voortaan altijd goed

Problem solved!

kettingen

Kettingen zijn helemaal on trend. Of jij nu het liefst een gouden of zilveren necklace party draagt, het maakt je outfit helemaal af. Er is echter één ding wat ons stoort als we meerdere kettingen dragen, namelijk dat ze soms nét niet op de goede hoogte hangen. Gelukkig is dat met deze lifehack snel opgelost. Wisten we dit maar eerder!

Lifehack

Kleine kettingen met bedeltjes, zien we in winkels, online en bij de grootste influencers regelmatig voorbijkomen. En hoewel het hartstikke trendy is om zo’n hoeveelheid halssieraden te hebben, zijn ze niet altijd even makkelijk te combineren. Je hebt het vast wel eens gehad: hangt ketting één goed, dan hangen de bedels van twee en drie er weer er te ver onder of hangen ze juist over elkaar heen. Ahrg!

Gelukkig is er een hele makkelijke manier om ervoor te zorgen dat je kettingen altijd goed hangen. Enne, je hebt er geen verlengstukjes of andere hulpstukken voor nodig.

Stappenplan

Wij leggen je precies uit hoe het werkt:

  1. Doe je kettingen gewoon om.
  2. Draai ze om, zodat de sluiting naar de voorkant zit.
  3. Verbind nu de sluitingen kruislings met elkaar. Het slotje van ketting één met het oogje van ketting twee. Het slotje van ketting twee met het oogje van ketting één.
  4. Draai je kettingen weer om, zodat de sluiting naar de achter kant zit.
  5. Trek aan de ketting die je iets lager wilt hebben hangen.
  6. Et voilà!

Extra voordelen

Een ander voordeel van deze methode is dat je je kettingen altijd kunt blijven bijstellen. Zo zijn je sieraden simpel af te stellen op je look voor die dag. Draag je bijvoorbeeld een V-hals? Trek dan de onderste ketting iets verder omlaag om dit mooi te accentueren.

Fashion
  • Dingen voor Vrouwen, Linda
  • Jasmin Chew
  • YouTube (Style)